Niseshte Misri Dieta

Produkt me cilesi per ju amvisa ideale

-Per peta byreku dhe bakllava

-Per lidhjen e salcave

-Per supa kremoze

-Per ushqimin e femijeve, Buding,Sultiash etj

-Per llokumet me te shijshme ne bote

-Ne buke e pandispanje per permirsimin ngjyre e  cilesie

Vlerat ushqimore per 100 GR

Energji                          350 kcal

Proteina                       0.4 gr

Karbohidrate               87 gr

Lageshtire                    12.5 %

Aciditet                        7 ml / 100 gr

dieta2016Niseshte Misri Dieta