Miell Misri Dieta

Disa keshilla per te mbajtur trupin ne forme

-Gatuani me miell misri  Dieta

-Ushqehuni  ne menyre te rregullt cdo vakt dhe ne qetesi

-Konsumoni sa me pak yndyre dhe te skuqura

-Konsumoni perime, fruta,mish,qumesht dhe peshk

-Konsumoni te pakten 1.5 l uje ne dite

-Levizni,ecni ne kembe dhe vraponi te pakten 30 minuta ne dite

-Peshohuni cdo muaj dhe mos nderrmerni dieta pa marre me pare keshillat e mjekut

Te mbahet te vende te fresketa e te thata

dieta2016Miell Misri Dieta